Mustafa Denizli basın toplantısında konuştu

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yaptığı basın açıklaması ile; ''Bu buluşma geç bir buluşmadır, buradaki heyecanı hep birlikte yaşayacağız ve düşündüklerimizi gerçekleştireceğiz'' dedi.

Mustafa Denizli basın toplantısında konuştu
16 Şubat 2017 Perşembe 13:14

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yaptığı basın açıklamasında ;
''Degerli arkadaşlar,Eskişehir'in değerli taraftarları  zaman zaman yaşamda geç buluşmalar diye bir kavram vardır, ben ve Eskişehir'in buluşması biraz geç oldu  o an bu an.Eskişehir benim yakın ilişkide olduğum bir şehir hem sporculuk, hem teknik adamlık dönemi için önemli bir kent.Teknik adamlığımın en zor geçtiği deplasmanlarıdır.Eskişehir ayrı bir ilgim var buranın bir futbol şehri olduğunu biliyorum. Ben ve yönetimimiz adına umarım herşey hayırlı olur bu heyecanı birlilkte yaşayacağız.
Başarıya giden yol kollektif çalışmanın, birlikte olmanın , kalbin ve beynin aynı hedef için birlikte atması ile olacak. Bu yola girdik, bir süre dinlendim ve dönüşüm için en sağlıklı kararı verdiğime inanıyorum. Bu birliktelik verdiğim sözü getirmenin mutluluğunu yaşadığım bir birliktelik. Sezon sonu  potansiyele bulunacağım katkı ile döneceğiz eski günlere.Bu birlikteliğe bugün adım attık sezon sonunda bu adımlar bizi istediğimiz yere taşıyacak inşallah.
Türkiye Futbol Federasyonu 1. lig zor bir  ligdir.  Sizler ve ben inandığım için bugün  bu gurubu oluşturduk. İlginize ve sevginize layık olmak için elimden geleni yapacağım, sonuçta düşündüklerimizi gerçekleştireceğiz. Bu saatten itibaren görevimiz başlamıştır. ''dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.