Muhtarlaran Ataç'a teşekkür

Tepebaşı'nda Muhtar İşleri Birimi’nin kurulması ile belediye – muhtar işbirliğine yeni bir soluk getirdi.

Muhtarlaran Ataç'a teşekkür
18 Kasım 2016 Cuma 12:53

Birimin kurulması ile bilgilendirme eğitimleri, çalıştaylar birbiri ardına gelirken Tepebaşı bölge muhtarları bu çalışmalardan oldukça memnun.
Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Figen Rençber ve derneği temsilen muhtarlar bu çalışmalar ile ilgili olarak Başkan Ataç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bölgede muhtarlarla oluşan aile ortamının kurulan birim ile sistemli bir çalışmanın ilk adımı olduğunu söyleyen muhtarlar Başkan Ataç’a teşekkür etti.
Muhtarlar, Başkan Ataç’a ahşaptan yapılma bir at heykeli hediye ederek “At bizim toplumumuzda murat anlamına gelir. Umarız sizde muradınıza erersiniz ve bu at sizi Eskişehir adına başarılı noktalara taşır” dedi.
Başkan Ataç da muhtarlara teşekkür ederek “Bölgede muhtarlar bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız. Mahallelerde bizim göremediğimiz şeyleri gören gözümüz, kulağımız. Yeni kurduğumuz birim ile bu birlikteliği Tepebaşı adına daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi. Başkan Ataç kendisine hediye edilen at heykeli ile ilgili olarak da “At asil hayvandır. Herkesi sırtında taşımaz. Sizlerle en iyi hizmeti Eskişehir’e sunmak benim en büyük mutluluğum ve gururum” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.