MİTİNGLİ İNCE KRİZİ

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Tepebaşı’nda miting yapmasına sert çıktı.

MİTİNGLİ İNCE KRİZİ
20 Mart 2017 Pazartesi 11:24

Şehir Gazetesi’nden Özdemir Uçak’ın haberine göre; CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Tepebaşı’nda miting yapması CHP’yi karıştırdı.  Pazar günü il ve ilçe örgütleri, ilçelerde ‘hayır’ çalışmasına giderken İl Başkanı Sinan Özkar, mitingin kent merkezinde değil ilçelerde yapılması gerektiğini söyledi. Özkar, “İhtiyacımız kent merkezi değil” dedi. Özkar; “Muharrem Bey ile konuştuk  ‘tamam’ dedi ama sonra Tepebaşı Belediyesi’nden telefon geldi. Bakın Genel Başkanımız Eskişehir’e gelecek ama salon toplantıları yapacak, sivil toplum kuruluşları ile gençlerle buluşacak.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hayır - 7 yıl önce
il başkanın dediği olsaydı ilçelerde zayıfız.dün ki mitingde sen ben bizim oğlan vardı.biz bize anlattık.bu inatlaşmalar partiyi böler.chp kişilerin üstündedir.ne yazık ki kişisel hırslar partiyi başarısız kılıyor.saygılar