"MİLLETİMİZİN DEVLETİNE GÜVENİ ARTIYOR"

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle toplantılarında anayasa referandum çalışmaları devam ediyor.

"MİLLETİMİZİN DEVLETİNE GÜVENİ ARTIYOR"
23 Şubat 2017 Perşembe 15:38

Muttalip,Şirintepe,Yesiltepe, Aşağı ve Yukarı Söğütönü mahallerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca; "Cumhurbaşkanı yeni sistemde her alanda kararname çıkaramayacağı gibi çıkardığı kararnameler meclisin çıkardığı yasa ile çelişiyorsa meclisin yasası üstün tutuluyor. Böyle bir açık madde ortada iken meclisin gücü artırılmış iken tek adamlık safsatası ile gezmek en edepli tabirle saptırmaktır"  dedi.Vatandaşlardan gelen soruları da yanıtlayan Kaynarca; "Anlattıkça milletimizin devletine ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine olan güveni artıyor. 16 Nisan'a kadar bu güven büyük bir teveccühe dönüşecektir" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.