MİHALIÇÇIK İLE İLGİLİ İDDİALARIN TAKİPÇİYİZ

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Mihalıççık Belediyesi ile ilgili iddia edilen yolsuzluklarla ilgili açıklama yaptı. İddiaların takipçisi olduklarını söyledi.

MİHALIÇÇIK İLE İLGİLİ İDDİALARIN TAKİPÇİYİZ
29 Ocak 2017 Pazar 16:14

Özkar, açıklamasında şunları söyledi: “Mihalıççık Belediyesi ile ilgili tartışmalı konular var. Bu konuda Mihalıççık İlçe Başkanımız gereken açıklamaları yaptı. Konuların takipçisiyiz. Bir dosya hazırlandı. İlgili yerlere müracaatlarımızı yaptık. Kaymakamlık ve belediyeye dilekçelerimizi verdik. O konuyla ilgili açıklamayı Mihalıççık İlçe Başkanımız ile birlikte yapacağız.  Konu Mihalıççık İlçe Başkanına havale mi edildi? Elbette bizim ilçe başkanlarımız, kendi başlarına, kendi yöreleri, belediyeleri ile ilgili her türlü sözü söyleme hakkına sahiptir. İlçe başkanlarımızın da kesinlikle il yönetimi olarak arkasındayız. Ben ilçe başkanının elinden kalemi, mikrofonu kapıp da onun yerine ben açıklama yapayım meranda bir insan değilim.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.