MADDELER İLGİLİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Başkalığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülmek üzere 38 madde gündeme geldi. AK Partili Mustafa Birsen ve Yaşar Çorapsız’ın verdiği öneriler ile 40’a ulaşan gündem maddeleri toplu şekilde ilgili komisyonlara havale edildi.

MADDELER İLGİLİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
09 Haziran 2017 Cuma 18:22

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Başkalığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülmek üzere 38 madde gündeme geldi. AK Partili Mustafa Birsen ve Yaşar Çorapsız’ın verdiği öneriler ile 40’a ulaşan gündem maddeleri toplu şekilde ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem maddesinin çok olduğu meclis toplantısı 20 dakika sürdü.
Büyükşehir Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda AK Partili Mustafa Birsen ve Yaşar Çorapsız’ın verdiği öneriler ile 40 madde görüşüldü. Birsen, toplu taşımanın Büyükşehir Belediyesini yetkisinde olduğunu anımsatarak, uzun süredir ilçelerde toplu ulaşımda sıkıntı yaşandığını ve bunun çözülmesi için komisyonda görüşülmesini önerirken Çorapsız, servis araçlarının yaşının arttırılmasını önerdi. Gündeme ilave edilen maddelerle birlikte 40 gündem konusu oybirliği ile ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis yaklaşık 20 dakika sürdü.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.