LODOS ÜRETİCİNİN BELİNİ BÜKTÜ

Eskişehir’de dün etkili olan kuvvetli rüzgar ve lodos, seralara zarar verdi. Yaşanan kuvvetli rüzgar seraların naylonlarının uçmasına ve ürünlerin zarar görmesine neden oldu.

LODOS ÜRETİCİNİN BELİNİ BÜKTÜ
10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:57

Mağdur olan üreticileri ziyaret eden Tepebaşı Ziraat Odası ve Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğü, hasar tespiti yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan, “Tepebaşı ilçemizde bazı mahallelerimizde rüzgar nedeniyle seralar hasar gördü. Bazı seraların naylonları uçtu, bazılarının ise içinde yer alan salatalık, domates ve biber gibi ürünler zarar gördü. Biz de üreticilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi. Buluşan, zarar gören üreticilerin hasar tespiti için Tepebaşı Tarım İlçe Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini söyleyerek, hasar tespiti yaptırmaları gerektiğini ifade etti.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.