KOSGEB eğitimleri başladı

Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile 9’uncusu düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, yapılan mülakatlar sonucunda eğitime katılımı uygun görülen girişimci adayların belirlenmesiyle başladı.

KOSGEB eğitimleri başladı
18 Ekim 2016 Salı 13:06

KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programı kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB Eskişehir Müdürlüğü işbirliğiyle  düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan adaylar, KOSGEB Eskişehir Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin oluşturduğu jüri tarafından yapılan mülakatla belirlendi. Mülakatlar sonrası belirlenen girişimci adayları, Opera binası yanındaki Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi’nde eğitimlerine başladı. Adaylar, 50 saat sürecek olan eğitimin sonunda sertifikalarını alacaklar. 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.