KORKMADAN SANDIĞA GİDECEĞİZ

Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş, AK Parti’nin özgüvenle girdiği referandum sürecinde ‘hayır’ çalışmalarının, AK Partiyi yüzde 51’e sevinecek duruma getirdiğini belirtti.

KORKMADAN SANDIĞA GİDECEĞİZ
07 Nisan 2017 Cuma 14:05

Gökmeydan/Gündoğdu Mahallesi Haziran Meclisi tarafından Sarıkavaklılar Derneği’nde ‘Hayır Buluşması’ adı altında bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe konuşmacı olarak CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ile Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş katıldı.
Usluer, 16 Nisan’da oylanacak olan yeni anayasa metnini, devletin tapusunun bir kişiye verilmesinin oylanacağı bir metin olarak gördüğünü ifade etti. ‘Evet’ oyunu halkın vergisiyle ve devletin olanaklarıyla bizzat devletin örgütlediğini belirten Usluer, hayırı bu ülkenin hayrını isteyen, bu ülkenin tek adama teslim olmasını istemeyen ve bu ülkeyi seven herkes tarafından örgütlendiğini söyledi.
Bu yetkiler meleğe verilse, meleğin içinden şeytan çıkar
Usluer, “Biz ‘hayır cephesi’ olarak hayırı Recep Tayyip Erdoğan için örgütlemiyoruz. Bugün ki cumhurbaşkanı için örgütlemiyoruz. Biz hayırı Türkiye’nin geleceği için örgütlüyoruz. Hiç kimsenin, babamızın oğlu olsa, babamız olsa bu yetki donanımıyla donanmasını istemiyoruz. Bu yetki donanımı meleğe verilse, meleğin için şeytan çıkar” dedi.
Korkmadan oyumuzu kullanacağız
Herkesi, 16 Nisan günü sandığa gitmeye davet eden Usluer, “Görev yetki ve sorumluluğun dengeli dağıtılmadığı, denge ve denetim sisteminin olmadığı bir tek adam üzerinden ülkenin geleceğinin hesaplandığı bir pakete hep birlikte, hep bir ağızdan, yüreklerimiz inançla dolu ‘hayır’ diyeceğiz. Ama bunun için korkmadan, 16 Nisan sabahı hep birlikte genci, yaşlısı, hastası demeden sandığa gideceğiz. Korkmadan oyumuzu kullanacağız. İçimizde en ufak bir endişe olmayacak. İnançla, kararlılıkla sandığa gideceğiz. Hayır oyunu beyinlerinin ortasına basacağız. Görevimiz bununla bitmiyor. Sandık görevimizi yaptıktan sonra, sandıkta göreviniz olsun ya da olmasın 5’ten itibaren her birimiz oy verdiğimiz sandığın olduğu yere gideceğiz, sonuna kadar, sandık sayılmadan ‘oylar bizim namusumuz’ diyerek, ‘biz oylarımızı size emanet etmeyeceğiz’ diyerek Adalet Sarayına gidene kadar sandıkların başında duracağız. O ıslak imzalı tutanakların imzalandığı, sandık görevlimizin bunu aldığını gördükten sonra gönül rahatlığı ile evlerimize gidebiliriz. Ondan sonraki görev sabaha kadar bize düşüyor” ifadelerini kullandı.
Devletin evetini sokakta yendik
Haziran Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Alper Taş, AK Parti’nin özgüvenle girdiği referandum sürecinde ‘hayır’ çalışmalarının, AK Partiyi yüzde 51’e sevinecek duruma getirdiğini belirtti. Taş, bundan sonraki süreçte ise sandıkta oy çaldırmamak için uğraşılması gerektiğine dikkat çekti. Bu konuda da Hayır ve Ötesi’nin aktif görev alacağını, sandığa sahip çıkacağını söyleyen Alper Taş “Devletin evetini sokakta yendik, sandıklara da sahip çıkarak devletin evetini halkın hayırı olarak yeneceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.