Komiteden 1 Mayıs daveti

Sıhhiye Meydanı’nda kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı için TÜRK-İŞ, DİSK, KESK, EBTO ve TMMOB üyeleri Köprübaşı’nda bildiri dağıtıp, Eskişehirlileri 1 Mayıs’a davet etti.

Komiteden 1 Mayıs daveti
28 Nisan 2017 Cuma 14:24

İl Sağlık Müdürlüğü önünde başlayan etkinlik Taşbaşı’na kadar devam etti. Sendika üyeleri, hazırlanan bildirileri vatandaşlara dağıtarak 1 Mayıs İşçi Bayramı için Sıhhiye Meydanı’na davet etti.  ‘Haydi, 1 Mayıs’a başlıklı bildiride asgari ücrettin düşüklüğüne, çalışma koşullarına, kıdem tazminatına iş güvencesine, işsizliğe, kadın cinayetlerine, OHAL ve KHK’lara dikkat çekildi.
1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Sıhhıye Meydanı’nda kutlayacak olan sendikalar saat 11’de Sakarya Caddesi’nde toplanıp alana doğru yürüyüşe geçeceklerini duyurdu. Ayrıca alanda, müzik grubu Kibela’nın sahne alacağı belirtildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.