Kızılay'dan anlamlı ziyaret

Türk Kızılayı Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Nurhan Arı ve gönüllü üyeleri ve Eskişehir Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Vasfiye Dedelek, Çocuk Esirgeme Yurdu’ndaki çocukları ziyaret etti.

Kızılay'dan anlamlı ziyaret
29 Ekim 2016 Cumartesi 14:54

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verilirken, miniklerle birlikte eğlenceli zamanlar geçirildi. Çocukların mutluluklarının görülmeye değer olduğu ziyarete ilgi açıklamada bulunan Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, “Minik yüreklerin, evlatlarımızın her zaman yanında olacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik yapan ve ilk Cumhurbaşkanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlara, vatan ve millet için hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini hürmet ve şükranla anıyorum. Aziz Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.