KIRMIZITOPRAK MAHALLESİ’NİN 4 AZASI İSTİFA ETTİ

Kırmızıtoprak Muhtarı Hidayet Elbir ile anlaşamayan 4 aza görevlerinden istifa etti.

KIRMIZITOPRAK MAHALLESİ’NİN 4 AZASI İSTİFA ETTİ
07 Mart 2017 Salı 10:58

Esgündem26-30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Kırmızıtoprak Muhtarlığına seçilen Hidayet Elbir’in 4 azası, ortak karar alarak görevlerinden istifa etti. Asil üyelerden Sabri Ayvaz, Oktay Biçer ve Serpil Öztürk ile yedek üyelerden Hümmet Çam, istifa dilekçelerini Odunpazarı Kaymakamlığı İlçe Mahalli İdareler Şefliği’ne sundu.  
İstifa eden asil üyelerden Sabri Ayaz, muhtarın mahallede yapılacak ve yapılan işlerde tek başına hareket ettiğini ve kendilerine danışmadığını belirterek, “Tek başına mahalleyi yönetmeye çalıştı.  Bize hiçbir konuda bilgi vermiyor, görüşlerimizi almıyor. Hiçbir çalışmaya dahil edilmedik. Muhtarlık binasını yıkıma verdi. Hiçbir azanın bilgisi yok. Bu şekilde mahallemize faydalı olamıyoruz. Sorunlar artıyor ve çözümsüz kalıyor. Muhtar herkesle çatışma halinde. Herkes ile kavgalı. Muhtarlık aile şirketi gibi yönetiliyor. Eşi ile ikisi muhtarlığı yönetiyor. Kendisi ile anlaşmazlığa düştük. Bizde tepkimizi istifa ederek verdik” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykut - 7 yıl önce
helal olsun böyle bilinçli insanlara, ayakta alkışlıyorum