KILIÇDAROĞLU YİNE ‘YILMAZ HOCA’ DEDİ

Eskişehirli kadınlar “Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ataç” derken, Kılıçdaroğlu Büyükerşen’i işaret etti. “Eskişehir’i Eskişehir yapan Yılmaz Büyükerşen’dir” dedi.

KILIÇDAROĞLU YİNE ‘YILMAZ HOCA’ DEDİ
20 Aralık 2016 Salı 16:55

Tepebaşı Belediyesi, beldeevlerinde eğitim gören kadın kursiyeleri kültür turları kapsamında TBMM’ye götürdü.  TBMM’de CHP Milletvekilleri Gaye Usluer,  Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel tarafından karşılanan heyet, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette ülke gündemine ilişkin meseleler konuşuldu.  Ziyarete katılan vatandaşlardan birisi Kılıçdaroğlu’na, “Başkanımız Ahmet Ataç’ı, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” derken Ataç ise, “Bunları ben söyletmiyorum” diyerek söze girdi. Kılıçdaroğlu, ise adaylık konusunda net konuştu.  Kılıçdaroğlu, “Eskişehir’i, Eskişehir yapan Yılmaz Büyükerşen’dir. Bakın Bursa’ya. Bir zamanlar ‘yeşil Bursa’ diye anılıyordu. Şimdi beton Bursa oldu. Yılmaz Hoca, bozkırın ortasında bir cennet yarattı. Onun çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Eskişehir’de CHP’li belediye sayısını arttırmalıyız. Çok çalışmalıyız. Eskişehir’de üç  milletvekilimizden çok memnunuz. Kendileri hem bölgelerinde hem de parlemontada başarılı işlere imza atıyor” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.