KENTİN KÖŞESİ

Eskişehir'in sevilen isimlerinden Gürol Yer yazılarıyla ESGÜNDEM26'da....

KENTİN KÖŞESİ
20 Ekim 2016 Perşembe 10:16

Merhabalar Cumhuriyet kenti Eskişehir’imin güzel insanları.
Ayşe Kaytan Uçak Hanımefendi ‘hayır’ denilemeyecek bir arkadaşımız. Sağ olsun ‘öyle’ dedi ‘böyle’ dedi şahsımızı Esgündem26 vesilesiyle sizler ile buluşturmayı başardı.
Biraz heyecan, biraz acemilik, biraz korkarak, biraz acaba ile başladığımız satırlar hasbihal ortamında şimdiden akıp gitmeye başladı ve temenni ederimki bugüne kadar hiçbir işi yarım hiçbir hedefi başarmadan bırakmayan bendeniz sizlere mahcup olmam.
 Bu satırlar doğrunun, iyinin, güzelin doğrultusunda akıp gider.
Tabiki doğan her çocuğun bir ismi olmalı, bizde az biraz düşünme ile en güzel isim olarak Kentin Köşesini bulduk ve sınırsız sorumlu yazı işleri müdürümüze sunarak onay aldık, adı üzerinde yazımızı yazmaya başladık.
Her alanın, her yerin devamında sokağın, caddenin, meydanın, evin bir köşesi mutlaka vardır. Bizim köşe öyle kurularak oturulacak beybaba köşesi değil. Gerçeğin, aslolanın, doğrunun, eksiğin, yanlışın dobraca, çekinmeden söylenebileceği bir köşe olacak.
Doğrusu hakikatende bu konuda iddialı olmalıyız diyorum.
Tabi bunun yanında yaz köşesi, kış köşesi, şark köşesi gibi durumlarda var eğer kıyaslarsak bizim köşe sanırım fark köşesi olacak gibime geliyor.
Bildiğimizi, gördüğümüzü, hafızamızı, yüreğimizi yazacağımıza emin olmanız temennisiyle şimdilik hoşçakalın, sağlıkla kalın, yolunuz selametli, bedeniniz sağlıklı, gönlünüz huzurlu olsun ve bundan sonrasında bizim ‘Kentin Köşesinde’ sözleşmek üzere kendinize iyi bakın.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.