KEFENİNİ GİYEN LİDERİN, KEFENİNİ GİYEN MİLLETİ OLUR

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Vilayet Meydanı’nda düzenlenen törende, Eskişehirlilere seslendi.

KEFENİNİ GİYEN LİDERİN, KEFENİNİ GİYEN MİLLETİ OLUR
15 Temmuz 2017 Cumartesi 23:24

Milletvekili Karacan, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi şehitlerine duyduğu minneti dile getirerek başladı. Karacan,  “Son sözü şehitler söyler. Bize düşen ise şehitlerimizin namusunu korumaktır. O insanlar 15 Temmuz gecesi gönüllerinin sesini dinlediler. Peki; bu insanlar bunu niye yapabildi. Kefenini giymeyi becerebilen bir cumhurbaşkanı olduğu için. Kefenini giyen liderin, kefenini giyen milleti olur… O kıyamet gecesinde meydana inen insanların, yüreklerinde iman dillerinde tekbir vardı. Milleti ile omuz omuza vererek bu darbeyi paçavraya çevirecek tek bir lider tanıyoruz. O da cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır…” dedi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.