KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞTİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakıröz, Anadolu Erenleri Derneği ile Dersimliler Derneği'nin düzenlemiş olduğu aşure etkinliklerinde yurttaşlarla bir araya geldi.

KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞTİ
24 Ekim 2016 Pazartesi 13:32

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP Eskişehir İl Örgütü'nün de  katıldığı aşure etkinliğinde konuşan Çakırözer, Muharrem ayı vesilesiyle düzenlenen aşure etkinliklerinin önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Çakırözer, “ Bizler böyle özel günlerde birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirtiriyoruz. Bu birlik ve bereberliğimiz ülkemize ve dünyaya örnek olsun” dedi. Aşurenin Anadolu toplumlarında ortak bir anlamı olduğunu da söyleyen Çakırözer, “Aşurelerimizin içerisinde kardeşlik var, hoşgörü var, eşitlik, sevgi ve saygı var, paylaşım var. Hiçbir kötülük, kin, nefret yok. İşte bu duygularla gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliklerimizde ibadetlerimiz kabul olsun” diye konuştu. Etkinliğe katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, “Ulusumuzun huzuru için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde, Allah tutulan matem oruçlarını ve dualarımızı kabul etsin ” dedi.
 


Etiketler; #esgündem26
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.