Karacan’dan işçilere 'maddeleri tek tek okuyun' çağrısı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, organize sanayi bölgesinde işçilerle buluşmaya, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili akıllarda kalan sorulara cevap bulmaya devam ediyor.

Karacan’dan işçilere 'maddeleri tek tek okuyun' çağrısı
11 Nisan 2017 Salı 13:02

Milletvekili Karacan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili şunları söyledi: “ Bizler buraya vatandaşlarımızı bilgilendirmek için cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin maddelerini doğru şekilde iletmek için geldik. Toplumda ‘diktatörlük geliyor’ diye söylemler var. Dünyanın neresinde diktatörü halk seçiyor. Nasıl bir mantıktır bu. Hangi diktatör 2 defa seçin daha fazla seçmeyin diye sınır koymuş. Birde yargılanamıyor diyorlar. Şuan ki anayasada cumhurbaşkanını tek bir suçtan sadece vatana ihanet suçundan yargılayabiliyorsun ama yeni sistemde öyle mi? Tabi ki hayır, meclis kararı ile cumhurbaşkanı her suçtan yargılanabilecek. Bu yüzden kaynağı belli olmayan haberlere veya söylemlere itibar etmeyin. Sizlerden tek isteğim anayasa maddelerini tek tek okuyun.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.