KARACAN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Gündoğdu mahallesi alt geçit çalışmalarının tamamlandığı müjdesini verdi.

KARACAN VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:10

Gündoğdu Muhtarı İbrahim Akdağ ve mahalle sakinleri yapımı tamamlanan alt geçit için milletvekili Karacan’a verdiği sözü tuttuğundan dolayı teşekkürlerini iletti.
Yapımı biten ve kullanıma açılan alt geçidi inceleyen Karacan, “ Öncelikle bu yolun yapımı için seçim zamanında vermiş olduğum sözümü Allah’ın izniyle gerçekleştirmiş olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Şehrimiz, hükümetimizin yatırımlarıyla gelişen ve büyüyen bir şehir, bu sebeple yaşanan trafik sorunlarını da en aza indirme çabalarımız hükümetimizin tam desteğiyle devam ediyor. Sürücülerin bir taraftan zaman ve yakıt kaybını azaltırken diğer taraftan modern yollarda seyir etmelerine olanak sağlayan alt geçidimizin tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.