KARACAN GÖREVİ DEVRALDI

Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, devir teslim töreni ile AK Parti Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Ankara Milletvekili Fatih Şahin'den aldı.

KARACAN GÖREVİ DEVRALDI
24 Temmuz 2017 Pazartesi 14:50

Yoğun katılımın olduğu devir teslim törenine  Eskişehir Ak Parti örgütü tam kadro  yer aldı. Ak Partili ilçe belediye başkanlarının yanı sıra TOBB Genel başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da devir teslim törenine katılan isimler arasında yer aldı.

Karacan devir teslim töreninin ardından yaptığı açıklamada,"Bizler büyük bir davanın içindeyiz, makamlar gelip geçicidir bizim çizgimiz duruşlumuz değişmez bizim için asıl olan davadır. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,  şükranlarımı sunarım, Başbakanımız Binali Yıldırım’a da teşekkür ederim. Görevimi Ankara Milletvekili Fatih Şahin'den devraldığım için de ayrıca gururluyum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.