KARACAN 1 YILI DEĞERLENDİRDİ

Milletvekilliği süresinin ilk yılını değerlendirmek için basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KARACAN 1 YILI DEĞERLENDİRDİ
13 Kasım 2016 Pazar 15:22

1 Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimlerinde AK Parti Eskişehir Milletvekili olan Harun Karacan, görev süresinde 1 yılı doldurdu. Milletvekili Karacan, düzenlediği basın toplantısında milletvekilliğinin birinci yılını değerlendirerek, Eskişehir’e yapılan hizmetler ile ilgili bilgi verdi. Toplantıda Karacan’ı, İl Başkanı Dündar Ünlü de yalnız bırakmadı.
DOLU DOLU ÇALIŞTIM
Karacan, “Makamlar gelip geçici. Görev aldığım makamların hakkını en iyi şekilde vermeye gayret ettim. Bu anlayış çerçevesinde bir yıllık milletvekilliği görevini aralıksız ve soluksuz bir şekilde Eskişehir ve Eskişehirlilere hizmet etme anlamında dolu dolu yerine getirdiğimin inancını taşıyorum. Bu görevi yaparken de siyasi rakiplerimizin, onur ve şerefinin bize emanet olduğu düsturu ile hareket ediyorum” dedi.
TALEPLER BİZİ YILDIRMIYOR
Karacan, AK Parti Eskişehir Teşkilatı'nın bir takım ruhu oluşturduğunu söyledi. Ortaya koyulan takım ruhunun da Eskişehir’in sorunlarını giderilmesinde anahtar rol oynadığı belirten Milletvekili Karacan, “Eskişehir güzel bir kent. Beklentilerin çok yukarda olduğu bu sevda dolu kentte, bizler aslında çok zor görevler üstlenmiş durumda oluyoruz. Hemşerilerimizin talepleri bizi hiçbir zaman yıldırmıyor. Aksine her gelen haklı talep bize sorumluluğumuzu yerine getirme şansı veriyor. Çözümünü sağladığımız her sorun, yerine getirebildiğiniz her sorun bize karşı beklentileri karşılama adına bizlere cesaret veriyor” ifadelerini kullandı.
SORUNLARA KAYITSIZ KALMADIK
Milletvekilliği süresi içerisinde kendisine iletilen hiçbir soruna kayıtsız kalmadığını anlatan Karacan, “ Hiçbir talebe sırt çevirmedik. İsteklerin karşılanmasına adına ciddi mesailer harcadım. Bu anlayışım görev süresi boyunca da devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben bu göreve adaya gösterildiğimde, ‘artık alışa gelmiş gibi bir vekil olmayacağım’ diye söylemiştim. Bu güzel şehir daha da güzel olacak. AK Parti hükümetimizin imkanlarının bu şehre daha fazla kanalize edilmesi ile ilgili hak ettiği bugünkü durumundan daha da üzerine çıkacaktır” diye konuştu. 
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Karacan, “Ben bu şehirde doğdum. Bu şehrin çocuğuyum. Bu şehirde para kazanıp, bu şehirde yaşamaya devam edeceğim. Bugüne kadar bir çok milletvekili oldu, bundan sonra olmaya da devam edecek. Milletvekilliği görevim bittiğinde hemşehrilerimin, ‘bizi niçin iyi temsil edemedin’ diyerek yakasına yapıştığı değil, cadde ve sokakları görevini layığı ile yaptığına inanan başı dik bir şekilde yürüyen biri olacağım. Eskişehir’de AK Parti olarak bizleri izlemeye devam edin. Bu şehir hizmetinin de ilginin de daha fazlasını hak ediyor. Yılmadan yorulmadan çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
STAT İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
Stadyum hakkında da konuşan Karacan, şunları söyledi:
“Göreve geldiğimden beri Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ile istişaremiz devam ediyor. Geçen hafta Halil Bey ile görüştükten sonra Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile görüştüm. TOKİ ile görüştüm. Kasım ayının 30’una kadar stadyum tamamen müteahhitte. Biz bunu bir şekilde aşıp, Yeni Malatyaspor karşılaşmasına yetiştirmeye çalışıyoruz. Bununla ilgili çalışma yapıyoruz.”
KARADENİZ, GÜNEYE ESKİŞEHİR YOLUYLA BAĞLANACAK
Karadeniz’in güneye bağlanma çalışmaları kapsamında yolun Sarıcakaya’dan geçmesi için çalışmaların sürdüğünü anlatan Harun Karacan, "Zonguldak’taki, Samsun’daki, Bolu’daki veya herhangi bir Karadeniz ilindeki kişilerin Akdeniz’e bağlanmasının şu an tek yolu var. Adapazarı-Bilecik-Bozüyük istikametinden Afyonkarahisar’a ulaşmak. Bu proje gerçekleştiğinde bu yol çok kısalacak. Bu hakikatten çok büyük ve meşakkatli bir iş. Sarıcakaya’dan itibaren bu yolu açtırabilirsek Karadeniz sahili olduğu gibi Sarıcakaya’ya, Sarıcakaya’dan Eskişehir’e, buradan da Afyonkarahisar üzerinden yol gidecek. Sarıcakaya yolumuz zaten yapılıyor. Bu proje gerçekleştiğinde vatandaşlar, Adapazarı’na olan kısmı komple dolaşmamış olacak. Bu proje kuzeyi güneye bağlamış olacak. Maliyetleri, yolları etkileyecek bir proje olacak. O bölgede gelişmiş olacak” dedi. 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.