KAR ULAŞIMI VURDU

Gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, kentin bazı bölgelerinde ulaşımı olumsuz etkiledi. Yolda mahsur kalan sürücüler ise ilgililerin yollarda çalışma yapmadığını öne sürdü.

KAR ULAŞIMI VURDU
07 Ocak 2017 Cumartesi 12:52

Bölge genelinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı, şiddetini arttırmasıyla ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Özellikle Çukurhisar beldesinde sabah saatlerinden beri yolda mahsur kalan sürücüler, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili ekiplerin çalışmadığını öne sürdü. Tuzlama çalışmanın erken saatlerde başlaması gerektiğini belirten sürücüler, uzun süredir yolda mahsur kaldıklarını belirtti. Bazı sürücüler zincir takıp yoluna devam etmek isterken, kimileri ise araçlarında bekleyip uyumayı tercih etti. Öte yandan ilerlemekte zorlanan ve mahsur kalan araçlar trafiği kilitlerken, onlarca araç da uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca yollarda maddi hasarlı trafik kazaları da meydana geldi. Araçların oluşturduğu kuyrukta bir de ambulans mahsur kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.