KAMU-SEN 1 MAYIS'TA ODUNPAZARI'NDA

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı yaptığı basın açıklamasında, 25 şehirden Kamu-Sen üyesinin Eskişehir'e geleceğini, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Eskişehir merkezli kutlayacaklarını söyledi.

KAMU-SEN  1 MAYIS'TA ODUNPAZARI'NDA
29 Nisan 2017 Cumartesi 13:29

Türkiye Kamu-Sen olarak, geçen yıl şehitler sebebiyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü iptal ettiklerini açıklayan  Urfalı, '' Genel Başkanımız Sayın İsmail Koncuk ile sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez yöneticileri, yaklaşık 25 ilden şehrimize gelecek üyelerimiz, kamu çalışanları ve saygıdeğer Eskişehirlilerle birlikte olacağız. Mitingimizi 1 Mayıs 2017’de saat 11:00’de Atatürk Bulvarı Migros karşısından başlayacak yürüyüşle ulaşacağımız Eskişehir Odunpazarı Meydanında gerçekleştireceğiz. Yürüyüş ve Açıkhava toplantımızın çalışma hayatımız için hayırlı olmasını diliyoruz.Türkiye Kamu-Sen, sendikacılık yapma azminden, zerre sapma göstermeden, kamunun daha da kirlenmesine fırsat vermeden, çalışma hayatının, kamu çalışanlarının problemlerini dile getirmeye, sizlerin azim ve kararı ile devam edecektir. İyi ki varsınız.1 Mayıs'ta, Odunpazarı Meydanı’nda beraber olmak için başta kamu çalışanları olmak üzere tüm halkımızı davet ediyoruz'' şeklinde konuştu.
                 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.