İNÖNÜ SULAR ALTINDA KALDI

İnönü’de dün akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur sele neden oldu.  ​

İNÖNÜ SULAR ALTINDA KALDI
05 Haziran 2017 Pazartesi 11:28

İnönü'de bir süredir belirli aralıklarla devam eden sağanak yağmur dün akşam saatlerinde şiddetini artırması ile sele yol açtı. Aşırı yağışların neden olduğu selle dereler taşarken, yollarda da ağır tahribatlar meydana geldi. Araçlar yollarda mahsur kalırken vatandaşlar da evlerinden dışarı çıkamadı. Cadde ve sokaklarda rögarlar taşarken bazı evleri su bastığı görüldü. İnönü Belediyesi ekipleri ise taşan rögarların temizlenmesi için sabahın erken saatlerinden itibaren çevre belediyelerin de yardımıyla çalışmaya başladı.
Çevre belediyelerden yardım eli
İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt da çalışmaları yerinde takip etti. Yoğun yağış sonrasında oluşan su baskını önleme çalışmalarına Bozüyük Belediyesinin yanı sıra Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve TANAP da yardım etti.
Belediye ekipleri çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.