“İÇİME SİNDİREMİYORUM”

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Kaynarca, referandumda ‘hayır’ oyu kullanacağını açıklayan Saadet Partisi içerisindeki kalabalık bir grubun Merkez’in bu kararından rahatsız olduğunu söyledi.

“İÇİME SİNDİREMİYORUM”
05 Nisan 2017 Çarşamba 09:36

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, ES TV’de gazeteciler Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Kaynarca, anayasa değişikliği ve referandumla ilgili konuştu.
Kaynarca, referandumda ‘hayır’ oyu kullanacaklarını açıklayan Saadet Partisi’nin bu kararını içine sindiremediğini söyledi. Kaynarca, Saadet Partisi içindeki bazı isimler ile yeni bir görüşme yaptığını açıklayarak “Saadet Partisi içerisindeki kalabalık bir grupla görüşme yaptım. Görüşmelerimiz de devam ediyor. İçlerine sindiremediklerini, ‘Kandil’den yapılan açıklamayla, aynı oy rengini kullanmak istemiyoruz’ diyerek, kendileri bizzat bunu zikrettiler.  Saadetin burada olmasını zaten bende sindiremiyorum. Onların içlerinde de böyle düşünen arkadaşlar var” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.