HAYDİ DEVLER

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, yarın saat 17.00’de Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda Samsun BŞB Anakent’i konuk edecek.

HAYDİ DEVLER
09 Aralık 2016 Cuma 14:26

Art arda 11 galibiyet alarak Eskişehir’i TBL’nde gururla temsil eden Dev Adamlar, bugün Samsun BŞB Anakent ile karşılaşacak. Yakaladıkları galibiyet serisini bozmak istemeyen temsilcimiz, Anadolu Üniversitesiİki Eylül Spor Salonu’nda kritik karşılaşmayı kazanmak istiyor. Devler, Karadeniz temsilcisini yendiği durumda art arda 12’nci, toplamda 13’üncü galibiyetine ulaşacak. Nesine.com Eskişehir Basket, 25 puanla Türkiye Basketbol Ligi’nde zirve ortağı olarak bulunuyor. Ligin zirveside ise Siyah-Kırmızılı ekiple aynı puana sahip Sakarya Büyükşehir Belediyesi yer alıyor. Devler kazanır,Sakarya ekibi mağlup olursa Nesine.com Eskişehir Basket zirvenin tek sahibi olacak.
PAROLA BELLİ
Koç Brad Greenberg’in disiplinli yönetimi sayesinde Nesine.com Eskişehir Basket her maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Gerek yönetim gerekse de dev adamlar daha önce yaptığı açıklamalarda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğundan sıkça bahsetmişti. Dev adamlar oynanan her karşılaşmaya ‘Şampiyonluk’ parolasıyla çıkıyor.
EVİNDE YENİLGİSİZ
Eskişehir’in gururu Nesine.com Eskişehir Basket, tek yenilgisi 2’inci haftada Sakarya BŞB’den aldı. 11 maçlık yenilmezlik sesisini sürdüren temsilcimiz, evinde oynadığı 6 maçın 6’sını da kazandı. Samsun BŞB ise oynadığı 6 deplasman maçında sadece 3 galibiyet çıkarttı.
ES TV’DEN CANLI
Anadolu Üniversitesi İki Spor Salonu’nda saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşmada temsilcimizin isim sponsoru özel etkinlikler düzenleyecek. Öğrencilerin ücretsiz izleyebilecği maçın bilet fiyatı ise 5 TL. Zorlu karşılaşma 17.00’den itibaren ES TV’den canlı yayınlanacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.