Halk pazarlarında sıkı denetim

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri 22 semt ve kapalı halk pazarında stant kurup vatandaşları hırsızlık, dolandırıcılık, çocuklara karşı cinsel taciz ve metruk binalar konusunda uyardı.

Halk pazarlarında sıkı denetim
21 Kasım 2016 Pazartesi 12:52

Toplum Destekli Polislik Şubesi, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ile toplum üzerinde oluşan suç korkusunun ortadan kaldırılarak daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. İlgililer konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Unutulmamalıdır ki suç ve suçluyla mücadele de toplumun tüm kesimlerinin katılımı ve desteği olmadan sadece polisiye tedbirler ile başarıya ulaşabilmek mümkün değildir. Bu gerçeklikten yola çıkarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz aracılığıyla vatandaşlarımızı suçlara karşı bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam etmekteyiz. Bu bağlamda; Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde kurulan 22 semt ve kapalı halk pazarında 20 Ekim- 08 Kasım 2016 tarihleri arasında kurulan stantlarda, 2 bin 720 vatandaşımız ile birebir görüşülerek bilgilendirme yapılmış, hırsızlık, dolandırıcılık, çocuklarımıza karşı cinsel taciz, metruk binalar, 155 polis imdat konulu toplam 10 bin 830 adet broşür ve hırsızlık konulu 2 bin 720 adet sticker dağıtımı yapılmıştır” denildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.