HAFTA SONU SİSTEME GİRMEYİN!

Odunpazarı Belediyesi tarafından vatandaşın çözüm ortağı olması için kullanıma açılan e-belediye sistemi ve telefon hatları trafo arızası nedeniyle hafta sonu hizmet veremeyecek.

HAFTA SONU SİSTEME GİRMEYİN!
05 Kasım 2016 Cumartesi 17:12

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, trafo arızası nedeni ile hafta sonu çalışma yapacakları bu nedenle de hafta sonu e-belediye sisteminin çalışmayacağını söyledi. Aynı çalışma nedeniyle iç ve dış telefon hatlarının da çalışmayacağını belirten yetkililer, sorunun kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulacağını ifade etti.  Belediyemize dilek ve şikayetlerini iletmek isteyen vatandaşlarımız; Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un facebook adresinden, Başkan Kurt’un resmi web sitesi http://www.kazimkurt.com.tr’den, Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesi http://www.odunpazari.bel.tr’den ve Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 0552 250 43 46 Whatsapp iletişim hattı üzerinden dilek ve şikayetlerini iletebilirler.
 
 
 
 
 
 
 


Etiketler; #esgündem26
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.