GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bugün son yolculuğuna uğurlayacağımız Eskişehirli Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’in cenaze töreninde tüm Eskişehirlileri sağduyulu olmaya davet etti.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR
26 Kasım 2016 Cumartesi 11:53

CHP Milletvekili Usluer,  Reşadiye Camii’nde düzenlenecek şehit  Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil cenaze töreni öncesinde sukunet çağrısında bulundu. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Usluer, “şehidimize yakışır bir şekilde şehidimizi son yolculuğuna uğurlayalım” dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, açıklamasında “Acı üstüne acı yaşadığımız bu günlerde millet olarak birbirimize tutunmaktan, birlik olmaktan başka çaremiz yoktur. Şehit acıları, terör olayları maalesef sabırlarımızı tüketiyor, sinirlerimizi yıpratıyor. Daha bugün bir evladımızı toprağa verdik, başka bir evladımızın şehit haberini aldık. İçimiz kan ağlıyor. Şehidimiz Mehmet Arıyeşil'i 26 Kasım Cumartesi öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi her zaman olduğu gibi Eskişehir'e yakışır şekilde kalabalık, birlik beraberlik içinde şehidimizi uğurlamaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.