Gençlere yönelik projeleri anlattı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen Atatürkçü Düşünce Topluluk başkanları ile buluştu.

Gençlere yönelik projeleri anlattı
12 Ekim 2016 Çarşamba 01:12

Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı Kafe’de Anadolu Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Adana Çukurova Üniversitesi’nin Atatürkçü Düşünce Toplulukları temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Ataç, Tepebaşı’nda gençlik projelerinin yakaladığı başarıyı paylaştı. Gençlik Merkezlerinde gençlerin karar aldığı bir anlayışı benimsediklerini belirten Başkan Ataç “Gençler değer gördüğü ve demokratik bir ortamda düşüncelerini paylaşma, projelerini uygulama ortamı bulduğu sürece mutlu olacaklar ve yaşadıkları kent adına üreteceklerdir” dedi. ADT Temsilcileri Eskişehir’in gençler açısından şanslı bir kent olduğunu belirterek birçok ilde yaşadıkları dezavantajları Başkan Ataç ile paylaştılar. Ataç, gençlere ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri’nin yapılacak her çalışma için kendilerine açık olduğunu söyledi. 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.