GAZETECİLER CUMHURİYET’İ ZİYARET ETTİ

Gazeteciler, Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret ettiler. Burada konuşan Ataç, hükümete seslenerek, “Bakanları Nabi Avcı’nın tavsiyelerini dinlesinler" dedi.

GAZETECİLER CUMHURİYET’İ ZİYARET ETTİ
22 Kasım 2016 Salı 17:43

Eskişehir’de mesai harcayan kadın muhabirlerin Ankara ziyaretinde duraklarından biri Cumhuriyet Gazetesi oldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Gazetesi Haber koordinatörü Ayşe Sayın, “Gazetemize destek gerekiyor. İlk günkü heyecanın hiç bir zaman bitmemesi gerekiyor. Bu süreci atlatana kadar destek şart. Biz burada gazetecilik yapıyoruz. Gazetemiz var olduğu sürece de devam edeceğiz. Bizim rutinimiz hiç bozulmadı ne olursa olsun bunu sürdüreceğiz. Cumhuriyet, gazetecilerin yapması gereken haberlere sayfasında yer verdi. Fren basma gibi bir durumuzu yok. “ dedi. Nabi Avcı’nın gazeteciler tutuksuz yargılanmalı sözlerini hatırlatan Sayın, “İlk kez hükümet kanadından böyle bir söz işittik. Olumlu düşünüyoruz. Söylemler gelip geçici önemli olan bir şeyler yapılması 10 arkadaşımız, 18 gündür tutuklu. Arkadaşlarımızın haberlerini ailelerinden ve CHP milletvekillerinden alıyoruz” diye konuştu.

Ataç: Bakanları Nabi Avcı’nın tavsiyelerini dinlesinler

Anakara ziyaretinde Cumhuriyet Gazetesi binasında açıklamalarda bulunan Ataç, Bakan Nabi Avcı’nın “gazeteciler tutuksuz yargılanmalı” sözlerini hatırlatarak, “Bakanları Nabi Avcı’nın tavsiyelerini dinlesinler. Avcı’nın sözlerini içten bir şekilde söylediğini hissettim. O nedenle tavsiyelerine kulak assınlar dediğini yerine getirsinler” diye konuştu
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.