ESNAFA NEDEN ‘EVET’İ ANLATTI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, referandum çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti. Dönerciye giren Karacan, bir ara döner bıçağını eline aldı ve ustaları aratmayacak şekilde döner kesti.

ESNAFA NEDEN ‘EVET’İ ANLATTI
01 Nisan 2017 Cumartesi 14:08

Karacan, Taşbaşı Çarşısı’ndaki esnafı ziyaret ederek, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Esnaf ile sohbet eden Karacan, vatandaşların sorun ve talepleri hakkında da bilgi aldı. Referandumda neden ‘evet’ denilmesi gerektiği konusunda da bilgi veren Karacan, “16 Nisan’da ülkemizin geleceği için güzel bir adım atılacak, bu siyasi partilerin mücadele ettiği bir tarih değil, bu Türk milletinin bekasının, istiklalinin belirlendiği bir tarih olacaktır. Bunun için söz de karar da artık milletimizde” dedi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.