ESKİŞEHİR’DEN HALEP’E 3 TIR YARDIM

Eskişehir'de, Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonunu başlatılan Suriyeli ailelere yardım kampanyası kapsamında sağlanan 3 TIR dolusu un bölgeye gönderilecek.

ESKİŞEHİR’DEN HALEP’E 3 TIR YARDIM
07 Aralık 2016 Çarşamba 14:16

Türkiye Diyanet Vakfı Eskişehir Şubesi Şube Yöneticisi Serkan Bayram, çatışma bölgelerinden kaçarak Azez bölgesine sığınan Bayırbucak Türkmenleri, Halep bölgesi ve Çobanbeyli’deki sığınmacı ailelere yardım yapmak amacıyla Eskişehir genelinde 2 Aralık 2016 tarihinde insani yardım kampanyası başlattıklarını hatırlattı. Bu bölgede muhtaç ailelere, Türkiye Diyanet Vakfı organizasyonunda günlük 60 bin ekmek yaptırılarak dağıtımının sağlandığını anlatan Bayram, "Toplamda ilimiz genelinden 10 TIR un yardım sağlanmıştır. Bu unlar, 9 Aralık 2016 günü Cuma Namazı’ndan sonra Eskişehir Valiliği önünden, protokol eşliğinde tören ile Suriye'nin Halep bölgesine doğru yola çıkacaktır” dedi.  Türk Diyanet Vakfı'nın önderliğindeki yardım çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini anlatan Serkan Bayram, "Büyük sıkıntılar içinde yaşayan bu kardeşlerimize yardımcı olabilmek için, değerli kardeşlerimizin katılımını ve desteğini rica ediyoruz" diye belirtti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.