ESKİŞEHİR TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

ıEskişehir Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir Murat Atılgan İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.

ESKİŞEHİR TÜM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU
16 Nisan 2017 Pazar 13:01

Oyunu kullanan Ak Parti Eskişehir Milletvekili Günay, bugün sandıkta bir siyasi parti seçimini değil, hükümet sistemini oyluyoruz. Milletimizin ferasetine her zaman güvenmiş bir siyasi partinin milletvekili olarak, sandıktan çıkacak her türlü karara saygımız var. Artık karar da söz de yüce milletimizin.Eskişehir, bu süreçte tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Hepimiz uzlaşıcı yaklaşımdan mutluluk ve gurur duyduk. Bu ılımlı havaya katkı sağlayan şehrimizin başta Bakanı Nabi Avcı'ya, değerli milletvekillerine, belediye başkanlarımıza ve tüm siyasi partilerin değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum. 17 Nisan sabahı sonuç ne olursa olsun, ülkemiz birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek bütün dünyaya demokrasi dersi verecek. Yunusemre kültürü ile yoğrulmuş bir Eskişehirli olarak diyorumki "Benlik davasını bırak, muhabbetten olma ırak, sevgi ile dolsun yürek, hoşgörülü olmaya bak...’' Önümüzdeki süreçte, bu birlik ve beraberlik ruhunu devam ettirerek, siyasi görüş farkı gözetmeksizin hep birlikte, önce şehrimiz sonra ülkemiz için çalışacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.