ESKİŞEHİR TRAFİĞİNE 1 MAYIS AYARI

Eskişehir Valiliği’nce, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde, Sıhhiye ve Odunpazarı meydanında düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

ESKİŞEHİR TRAFİĞİNE 1 MAYIS AYARI
29 Nisan 2017 Cumartesi 12:07

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla pazartesi günü Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, KESK ve DİSK tarafından açık hava toplantılarının düzenleneceği belirtildi. Türkiye Kamu-Sen’in düzenleyeceği programın 10.00-14.00 saatlerinde gerçekleştirileceği, Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan grubun Odunpazarı Meydanı’na kadar yürüyeceği ifade edildi.  Türk-İş, DİSK ve KESK’in, 11:00-19:00 saatlerinde Sakarya 1 Caddesi Eski Gima Kavşağı’nda toplanarak, Sıhhiye Meydanı’na yürüyeceği kaydedildi.
 Söz konusu kutlamalar nedeniyle, 1 Mayıs günü saat 08.00’den itibaren Atatürk Bulvarı Migros Kavşağı, Atatürk Bulvarı’nın Akarbaşı Kavşağı yönüne gidiş güzergahı tek yönlü olarak, Şehit Yüzbaşı T.Güngör Caddesi Atatürk Bulvarı kesişimi,  Kemal Zeytinoğlu Caddesi’nin etkinlik süresince araç trafiğine kapatılacağı açıklandı. Ayrıca,  Sakarya 1 ve Sakarya 2 caddeleri ile bu caddelere açılan sokaklar, açık hava toplantısının yapılacağı Sıhhıye Meydanı ile meydana açılan cadde ve sokakların saat 08:00’den itibaren araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu. 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.