ESKİŞEHİR ŞEHİDİNİ UĞURLUYOR

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlanıyor.

ESKİŞEHİR ŞEHİDİNİ UĞURLUYOR
25 Kasım 2016 Cuma 12:24


Tunceli’de görev yaparken 5. Hudut Tugay Komutanlığı’nda geçici görevle katıldığı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit düşen Özcan’ın acı haberi, dün, Eskişehir Vali Yardımcısı İsmail Küreci’nin makam şoförü olan baba Mehmet Özcan ve Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde çalışan anne Melek Özcan’a iş yerlerinde verilmişti. Evli ve 2 çocuk babası olan şehidin al bayrağa naaşı ise bugün baba evinde helallik alınmasının ardından Reşadiye Camii avlusuna getirildi. Tabutun musalla taşına konduğu esnada ise şehidin ailesi, al bayrağa sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
Piyade Uzman Çavuş Özcan’ın cenazesi, burada cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Günyüzü ilçesi Gümüşkonak Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecek.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.