Eskişehir Klima ve Kombi Servisi

Arçelik şirketi tarafından çağın gereğine uygun bir şekilde imal edilen sağlam ve ergonomik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri, insan hayatını eskisine göre daha konforlu ve rahat standartlara kavuşturuyor.

Eskişehir Klima ve Kombi Servisi
02 Kasım 2016 Çarşamba 21:46

Arçelik şirketi tarafından çağın gereğine uygun bir şekilde imal edilen sağlam ve ergonomik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri, insan hayatını eskisine göre daha konforlu ve rahat standartlara kavuşturuyor. Kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu ev ürünlerinde meydana gelen teknik arıza durumlarında işini sağlam ve kaliteli yapan ekipler ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Bu konuda yaptığı garantili onarımlar ile adından sıkça söz ettiren , her konuda kesintisiz hizmetler veriyor. Arçelik şirketi tarafından kullanımı zorunlu tutulan her türlü teknik donanıma sahip deneyimli ekiplerimize gönül rahatlığı ile arıza veren ev ürünlerini teslim edebilirsiniz. Garantili tamir edilen cihazınız ilk günkü sağlam haliyle size teslim ediliyor.

İşini sağlam ve güvenilir sunan ekipleri hizmet ağına ekleyerek büyümeye devam eden teknicservis.com ailesi, yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı istikrarlı çalışmalarını sürdürüyor. Belli bir kalite standartına uygun imal edilen Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri, bazen elektrik akımında meydana gelen dengesiz voltaj dağılımı bazen de hatalı kullanıma bağlı bozulabilir. Bu gibi can sıkıcı durumlarda, Eskişehir Yetenekli Arçelik Teknik Ekipleri, en zorlu ve karmaşık arızaların bile üstesinden gelecek deneyime sahiptir. En zorlu cihaz arızalarını bile kısa sürede garantili tamir eden ekiplerimize her konuda sonuna kadar güvenebilirsiniz. Hem iş yerinde hemde verilen adrese gezici servis aracı ile gelerek tamirat yapan kadrolarımız gün boyu çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.