ESKİŞEHİR ÇOK ŞANSLI

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Hasan Gönen’le bir araya geldi.

ESKİŞEHİR ÇOK ŞANSLI
26 Kasım 2016 Cumartesi 16:09

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt ile Gönen bir süre sohbet etti. Üniversite ile Odunpazarı Belediyesi arasındaki iş birliğini önemsediğini belirten ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, bu nedenle de proje önerilerine açık olduklarını kaydetti. Odunpazarı Belediyesi’nin projelerini yakından takip ettiğini ifade eden Gönen, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi.
Gönen'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt ise, üniversitelerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Üniversitelerin bilimin, sanatın, toplumsal gelişmenin merkezi olduğunu kaydeden Başkan Kurt, bu nedenle de üniversitelerde verilen eğitimin bilimsel, çağdaş ve demokrat olması gerektiğinin altını çizdi. Eskişehir’de iki üniversite olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, “Eskişehir birçok kente göre çok şanslı. Bizim şehrimizde Anadolu ve Osmangazi olmak üzere iki üniversite var. Bu üniversitelerden biri bizim bölgemizde bulunuyor. Biz ESOGÜ ile birlikte projeler yapmayı önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.