En büyük hata ‘ben kaza yapmam’ demek

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, bayram tatiline çıkacak vatandaşları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı.

En büyük hata ‘ben kaza yapmam’ demek
25 Ağustos 2017 Cuma 14:33

Karacan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek Kurban Bayramımız yaklaşıyor, hükümetimizin 10 güne çıkardığı bayram tatilinde mutluluklar acıya dönüşmesin. Mutlak suretle trafik kurallarına uyalım, en büyük hatanın ben kaza yapmam demek olduğunu unutmayalım. Kendiniz, yakınlarınız ve trafikteki diğer sürücülerin can ve mal güvenliği için trafiğe çıktığınızda hatalı sollama, uykusuzluk, cep telefonu kullanımı, aşırı hız ve alkollü araç kullanma gibi nedenlerle bayramınızı kâbusa döndürmeyin. Uzun yola çıkacak vatandaşlarımız araç bakımlarını yaptırsın ama kazaların çoğunluğunun sürücü kaynaklı olduğunu unutmayın bunun içinde frene değil kurallara güvenin.”
 



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.