Elektrikli bisikletler geliyor

 Eskişehir Bisiklet Derneği, bugüne kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür plaketi takdim etti.

Elektrikli bisikletler geliyor
11 Kasım 2016 Cuma 15:20

Dernek Başkanı Hülya Avdan, Başkan Yardımcısı Kübra Aşan ve Sayman Naime Karapaça, 23-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Bozdağ Bisiklet turu ve 2-5 Kasım tarihleri arasında Eskişehir Bisiklet buluşmalarında verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç’a teşekkür plaketi verdi. Ziyarette bir açıklama yapan Dernek Başkanı Avdan, “Eskişehir Bisiklet Derneği olarak bugüne kadar yapılan etkinliklerimizde desteklerini bizlerden esirgemeyen Başkanımız Dt. Ahmet Ataç’a bir teşekkür plaketi vermek istedik. Bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz ”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, Eskişehir’de bisiklet severler ile sıkı dostluklarının olduklarını söyledi. Ataç, “Çevreci bir belediye olarak bisiklet kullanımının yaygınlaşması adına gerçekleşen tüm çalışmaların içinde yer alıyoruz. Avrupa Birliği’nden aldığımız hibe kapsamında da belediyemiz 150 adet elektrikli bisiklete kavuşacak. Bu projeyi bisiklet yolları ile destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Eskişehir Bisiklet Derneği ayrıca, Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen ve ‘Genç Bank’ projesi olarak hazırlanan Bisiklet Kılavuzu’nu Başkan Ataç’a takdim ettiler.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.