DEMOKRASİ SEVDASI ENGEL TANIMIYOR

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlar oylarını böyle kullandılar

DEMOKRASİ SEVDASI ENGEL TANIMIYOR
16 Nisan 2017 Pazar 12:23




Eskişehir'de hastanelerde tedavi gören vatandaşlar, Sağlık İl Müdürlüğü'nün tahsis ettiği ambulanslarla oylarını kullanıyor. 
Hastanelerde tedavi gören vatandaşlar, referandumda oy kullanmaya devam ediyor. Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaklaşık 40 araç tahsis edilen hastalar, tedavi gördükleri hastanelerden alınarak oy kullanacakları okullara götürülüyor. Durumu iyi olan vatandaşlar minibüslerle oy kullanmaya götürülürken, yürüyemeyen ya da sağlık durumu iyi olmayan hastalar ise sedye ve tekerlekli sandalyelerle ambulanslara alınıyor. Oyunu kullanan hasta vatandaşlar ise, yeniden hastanelere götürülerek, tedavilerine devam ediliyor. Oy kullanan hastalar uygulamadan ötürü memnun olduklarını söylerken, projeyi hayata geçirenlere teşekkür ettiler.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.