Delikanlıca evet dediler

Genç Memur Sen İl Başkanı İbrahim Akar, 18 yaşında milleti temsi etme fırsatının sunulmasına delikanlıca evet diyoruz dedi.

Delikanlıca evet  dediler
09 Nisan 2017 Pazar 15:25

Çarşı Camii yanında yapılan basın açıklamasına   Memur Sen Genel Başkan yardımcısı ve Diyanet Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, İl Milli Eğitim  Müdürü Necmi Sözen, Memur Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman katıldı . Basın açıklaması yapan Genç Memur Sen İl Başkanı İbrahim Akar ''Bizler bu ülkenin gençleri olarak  ülkemizin gelişmesi , kalkınması  güçlü  büyük ve lider Türkiye olması adına kendimizi sorumlu görüyoruz.  Bizler 16 Nisan  anayasa değişikliği ile  seçilme yaşının 18 olarak  belirlenip  gençlere milleti temsil etme fırsatı sunulmasını anlamlı ve yerinde buluyoruz.Bizler ülke yönetiminde çift başlılığın ortadan kalktığını, milletin seçtiği , ve milletine karşı , sorumlu bir Cumhurbaşkanının, bu ülkeye daha kalıcı bir istikrar getireceğine inanıyoruz.16 Nisanda  herkesi genç, dinamik  ve heyecanlı bir ruhla delikanlıca evet demeye davet ediyoruz'' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.