Cumhuriyet’e operasyon

Türkiye güne Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyon ile uyandı. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu gözaltına alındı. Gözaltı listesinde 15 kişinin olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet’e operasyon
31 Ekim 2016 Pazartesi 09:24

Cumhuriyet Gazetesi yönetim kadrosuna  operasyon düzenlendi. Operasyonda Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu ile gazetenin yazarı Güray Öz ile bazı Cumhuriyet Vakfı yöneticileri gözaltına alındı. Operasyon kapmasında Cumhuriyet Vakfı İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay,  Cumhuriyet Vakfı’nın Yönetim Kurulu üyeleri Musa Kart ve Mustafa Kemal Güngör ile yazar Hikmet Çetinkaya’nın evinde de arama yapıldığı öğrenildi. Akın Atalay’ın yurtdışında olduğu için hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi. Yurt dışında bulunan gazetenin eski yayın yönetmeni Can Dündar hakkında da yakalama kararı çıkarıldığı kaydedildi.   Gözaltı listesinde gazetenin yazar ve yöneticilerinin de bulunduğu 15 kişinin isminin olduğu öğrenildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.