ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI DEV ORTAKLIK

Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Lions Kulübü Çocuk İstismarına karşı bir araya geldi.

ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI DEV ORTAKLIK
04 Aralık 2016 Pazar 15:21

 Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Lions Kulübü, “Çocuk İstismarı ve Pedofili” konusunda önemli bir işbirliğine imza atıyor. 
Tepebaşı Belediyesi’nin oluşturduğu Çocuk Çalışmaları Birimi’nin 2015 yılından bu yana yürüttüğü çalışmalara Tepebaşı Lions Kulübü de güç katması ile çocuk istismarı konusunda Eskişehir’de toplumsal bilinç oluşturulması sağlanacak. Bu amaçla ilk adım olarak Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Lions Kulübü 17 Aralık 2015 tarihinde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde büyük bir toplantı gerçekleştiriyor. Aile içi şiddet, çocuk istismarı ve cinsel saldırılar konusunda Türkiye’nin önemli uzmanlarından biri olan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Ali Tıp Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şevki Sözen ve Tepebaşı Belediyesi Çocuk Çalışmaları Birimi’nden Özge Konakçı’nın katılacağı ilk oturumda sorunun aileler açısından süreci tüm boyutları ile ele alınacak. Gerçekleşecek bu çalışmalar ile ilgili olarak basınla buluşan Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç ve Tepebaşı Lions Kulüp Başkanı Lütfü Pişiren, iki kurumun çalışmalarının bir araya gelmesi ile geleceğe ışık tutulacağının altını çizdi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.