ÇİRKİN SALDIRI KINANDI

Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yönelik çirkin saldırıya Eskişehir’den de tepki yağdı. Büyükerşen ve Kurt, sosyal medyadan saldırıya tepki gösterirken Müjdat Gezen’e destek mesajları verdi.

ÇİRKİN SALDIRI KINANDI
20 Şubat 2017 Pazartesi 16:16

Müjdat Gezen Sanat Merkezi, dün gece kimliği belirsiz kişilerce yakılmak istenildi. Saldırıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan tepki geldi. Büyükerşen, “Kin ve nefret tohumu ekmeye çalışanlar, asla amaçlarına ulaşamayacaklar” derken, Kurt, “Bu ülkede sanatı ve sanatı susturamayacaksınız” ifadelerine yer verdi. 
AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
Büyükerşen, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yapılan hain saldırıyı esefle kınıyorum. Sevgili Dostum Müjdat Gezen’e ve sanat merkezi çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletirken, failin bir an önce yakalanıp adaletin karşısına çıkarılmasını istiyorum. Kin ve nefret tohumunu ekmeye çalışanlar, asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.”
KORKUTAMAYACAK, SİNDİREMEYECEKSİNİZ
Kurt ise, saldırıya şu sözlerle tepki gösterdi: “Müjdat Gezen Sanat Merkezine yapılan çirkin saldırıyı en ağır şekilde kınıyorum. Bu ülkede sanatı ve sanatçıyı susturamayacak, korkutamayacak, sindiremeyeceksiniz! İzin vermeyeceğiz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.