CHP’NİN BINGILDAĞI

2019 gibi ciddi bir sürece adım adım ilerlerken, CHP’nin bu hassas noktasını koruması, siyasi bir başarı değil, bir zorunluluktur.

CHP’NİN BINGILDAĞI
12 Ekim 2017 Perşembe 06:48

İkili atışmalar, parti içi sert tartışmalar, gruplaşmalar, koltuk davası, yetki sorgulaması mevzu bahis olunca CHP’nin Türkiye siyasi tarihinde hatırı sayılır bir yeri vardır.  

Kendi muhalefetini bile kendi içinden çıkarmayı başarmış bir partinin 2019’da yapılması planlanan seçimlerde Eskişehir ayağı için hassas noktası zannediyorum yine bu özellikleri olacak.

Eller, sözler, gözler bu hassas nokta üzerinden konumlanacak. Yani; 2019’da CHP’nin en çok bu tartışma sever yönü, ikili çekişmeleri, gruplaşmalarına el uzatılacak.

2019 gibi ciddi bir sürece adım adım ilerlerken, CHP’nin bu hassas noktasını koruması, siyasi bir başarı değil, bir zorunluluktur.

Elbette, görevin büyüğü 3 belediye başkanına düşmekte. Nitekim ateş onlar üzerinden körüklenecek veya onlar üzerinden söndürülecektir. CHP’nin yakaladığı bu havayı ilk bozan CHP’nin Eskişehir ayağını ciddi şekilde zedeler.

Bu noktada CHP’de son dönemde esen barış rüzgarları CHP’nin hayrına olmuştur.

Bıngıldaktır nitekim; Allah muhafaza.

***

BİR TAVSİYE

Bilimin inandırma ya da ikna etme gibi bir derdi yoktur. O “dünya dönüyor” der. Sen, “olur mu öyle şey? Ben niye dönmüyorum” diye tutturursun. Yukardan ne kadar tutulup tutulmadığın önemli değildir. Zeminin sağlam olmadıktan sonra düşmen an meselesidir. Zira yer çekimi böyle demektedir. Bu nedenle tavsiyem zeminin sağlam tutulmasıdır.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.