CHP, öğrencileri şehir turuna çıkarıyor

CHP İl Gençlik Kolları, üniversite öğrencileri için kent turu düzenleyecek. Geziye katılan öğrenciler akşamına ise Büyükerşen ile yemekte buluşacak...

CHP, öğrencileri şehir turuna çıkarıyor
13 Ekim 2016 Perşembe 21:59

Kente gelen üniversite öğrencilerini otogarda karşılayan CHP İl Gençlik Kolları, şimdi de gençlere Eskişehir’i tanıtacak. CHP İl Gençlik Kolları, üniversite öğrencilerine kenti tanıtmak amacıyla bir günlük gezi düzenleyecek. ‘Şehrimize Hoşgeldiniz’ adıyla düzenlenecek gezi programı kapsamında Kentpark, Sazova Parkı, Sualtı Dünyası, Uğur Mumcu Parkı, Daktilo Müzesi ve Balmumu Heykeller Müzesi ziyaret edilecek. CHP’li gençlerin öğrencilere bir de sürprizi var. Geziye katılan öğrenciler akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile yemek yeme fırsatı yakalayacak. 15 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Açıköğretim Fakültesi ve ESOGÜ Tıp Fakültesi önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Katılım ve ayrıntılı bilgi için 0507 321 78 90 nolu telefonla irtibata geçilebilir.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.