CHP liderinden Kocaoğlu'na talimat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırısı sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu arayarak kahraman şehit Fethi Seki için bir istekte bulundu.

CHP liderinden Kocaoğlu'na talimat
06 Ocak 2017 Cuma 16:42

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu arayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir Bayraklı'da adliye önündeki terör saldırısında hayatını ortaya koyarak büyük bir katliamı engelleyen şehit polis Fethi Sekin'in adının yaşatılmasını istedi. Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu harekete geçti. İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısı sırasında şehit olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Fethi Sekin'in adı, adliyenin yanındaki parka verilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.