ÇAKIRÖZER İLE GÜLER BİR ARAYA GELDİ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile gerçekleştirdiği toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için yeni markalara ve yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek, Eskişehir’e uluslararası yatırımcıları çekebilmek için çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

ÇAKIRÖZER İLE GÜLER BİR ARAYA GELDİ
03 Ağustos 2017 Perşembe 13:08

ETO Başkanı Metin Güler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile bir araya geldi. Eskişehir ekonomisine dair istişarede bulunmak üzere ETO’da gerçekleştirilen toplantıda tüccar ve sanayicilerin beklentileri görüşüldü. Milletvekili Çakırözer yakın zamanda babasını kaybeden ETO Başkanı Metin Güler’e başsağlığı diledi. Eskişehirli tüccar ve sanayicilerle ve iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim halinde olduğunu ve ekonominin nabzını tuttuğunu belirten Çakırözer, üreten ve katma değer sağlayan iş camiasının taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını kaydetti. Eskişehir Ticaret Odası’nın projesi olan Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirten Çakırözer, projenin Eskişehir ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi. Yakın zamanda ETOMÜZE’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Milletvekili Çakırözer, Eskişehir turizminin marka değerine katkı değerden dolayı ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.
Kümelenme Eskişehir turizmine yön verecek
Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler,  Eskişehir’in 2023 yılında 5 milyar dolar ihracat hedefine ulaşabilmesi için yeni markalara ve yatırımcılara ihtiyacı olduğunu söyledi. Şehre yeni yatırımcılar kazandırmak için çaba gösterdiklerini kaydeden Güler, Eskişehir’in fırsatlarını anlatmak ve küresel markaları şehre çekebilmek için çalıştıklarını dile getirdi. Eskişehir’in önünde çok önemli fırsatlar olduğunu dile getiren ETO Başkanı Metin Güler, milli tank motorunun Eskişehir’de üretilmesinin, Eskişehir’in savunma sanayindeki iddiasına güç katacağını söyledi. Turizmde de Eskişehir’in önemli potansiyelleri olduğuna dikkat çeken Güler, Eskişehir Ticaret Odası’nın öncülüğünde, şehirdeki turizm dernekleri, kurum ve kuruluşların katkısıyla oluşturulacak turizm kümelenmesi ile bu potansiyelleri harekete geçirmek için çaba gösterildiğini dile getirdi. ETO Başkanı Metin Güler, tüccar ve sanayicilerin yaşadığı sorunları da Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’e iletti. 
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.