ÇAKIRÖZER'DEN ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ'NE ZİYARET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer mezun olduğu Eskişehir Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğle molasında öğrencilerle birlikte yemek yedi, okulun Edebiyat Kulübü öğrencileriyle bir araya geldi.

ÇAKIRÖZER'DEN ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ'NE ZİYARET
18 Nisan 2017 Salı 11:41

Öğrencilerin daveti üzerine mezun olduğu Eskişehir Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden CHP’li Çakırözer, öğrencilerin öğle molasına eşlik etti, öğrencilerle birlikte yemek yedi, sohbet etti. Sohbet sırasında öğrencilerin gelecek planlarını dinleyen Çakırözer, kendi deneyimlerini öğrencilerle paylaştı, onlardan gelen soruları yanıtladı. Ardından okulun Edebiyat Kulübü öğrencileriyle bir araya gelen Çakırözer, öğrencilerin kendi imkanlarıyla çıkardığı Çınaraltı Dergisi’nin toplantısına katıldı.
EAL Mezunları ülkemize her alanda hizmet veriyor
Toplantıda Derginin çıkartılmasında büyük emekleri olan Felsefe Öğretmeni Ali Lidar ve öğrencilere teşekkür eden Çakırözer, “Toplantınıza katılmaktan büyük memnuniyet duydum. Çınaraltı; röportajları, söyleşileri ve sizlerin yazılarıyla bir okul dergisi olmaktan, ulusal çapta okuyucu kitlesi oluşturan bir Edebiyat dergisi haline gelmiş. Bu gerçekten onur ve gurur verici. Başta değerli öğretmenimiz Ali Lidar olmak üzere, kıymetli emek ve başarılarınızla hem okulumuz hem de şehrimiz adına gurur duyuyoruz. Eski ismiyle Eskişehir Maarif Koleji, şimdiki ismiyle Eskişehir Anadolu lisesi verdiği mükemmel eğitimle, ülkemizde her alanda katkı sağlayan yetiştirdiği mezunlarıyla Eskişehir’imizdeki sayılı okullar arasında. Ben de sizin oturduğunuz sıralarda ders gören biri olarak hayatımın her alanında EAL mezunu olmaktan gurur duydum, duymaya da devam edeceğim. Sizler çok şanslısınız. Burada aldığınız eğitim, kurduğunuz arkadaşlıklar sizleri her daim daha ileriye taşıyacak” diye konuştu. Daha sonra okulu gezen Çakırözer, Okul Müdürü Rıfat Günday’dan okulun sıkıntı ve ihtiyaçlarını dinledi. Çakırözer talep ve sıkıntılarının takipçisi olacağının sözünü verdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.