Büyükerşen ve Çakmak’tan ES ES destek ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ESKİ Genel Müdür Vekili M. Engin Çakmak ile birlikte Eskişehirspor Kulübünü ziyaret etti.

Büyükerşen ve Çakmak’tan ES ES destek ziyareti
15 Ekim 2016 Cumartesi 14:48

Ünal ve ekibinin sıkıntılı bir süreçte zor bir göreve talip olduklarını söyleyen Büyükerşen, “Büyükşehir Belediyesi olarak, yasa gereği profesyonel kulüplere yardım yapamıyoruz.  Belediye başkanı olarak iki yönetime giremiyoruz. Biri parti, diğeri profesyonel spor kulüpleri. Bu kanun yanılmıyorsam Özal zamanında çıkarıldı” dedi.  Büyükerşen ayrıca, Eskişehşirspor'a içme suyu konusunda ve Eskişehirspor alt yapısının ulaşımına destek olacaklarını belirtti.  ESKİ Genel Müdür Vekili M. Engin Çakmak ise, kulübe ve takıma başarılar diledi. Büyükerşen ve Çakmak, Eskişehirspor’un bastırıp satışa sunduğu seyircisiz hatıra biletinden satın aldı. Büyükerşen’in özelikle ‘1923’ numaralı bileti satın alması ise dikkat çekti. Kulüp Başkanı Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükerşen ve Çakmak’a Es Es forması hediye etti.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.